Een gebruiker aanmaken, bewerken of verwijderen
Om een gebruiker toe te voegen, volg deze eenvoudige stappen: ga naar het onderdeel “Mijn account”, klik op “Gebruikers” en klik ten slotte op de knop “Nieuwe gebruiker”.
Vul voor elke gebruiker de volgende gegevens in:
- De naam en de voornaam
- Het e-mailadres
- Het type toegang
- De woningen waartoe deze gebruiker toegang krijgt
- De onderdelen waartoe deze gebruiker toegang krijgt
De gebruiker ontvangt een uitnodiging om zijn account te bevestigen en zijn wachtwoord aan te maken. Voegt u een gebruiker toe die al een verhuurdersaccount heeft, dan wordt deze automatisch aan uw account gekoppeld, zonder dat een extra bevestiging nodig is.
U kunt een gebruiker op elk moment activeren of deactiveren, naargelang uw behoeften. Zo beheert u efficiënt de gebruikers die aan uw account zijn gekoppeld, geeft u hun specifieke toegangsniveaus en neemt u ze eenvoudig op in uw team.
Een gebruiker bewerken
Als u een bestaande gebruiker wilt bewerken, ga dan naar het onderdeel “Mijn account”, vervolgens naar “Gebruikers”, klik op de actie “Bewerken” rechts van de betreffende gebruiker, voer de gewenste wijzigingen door en klik vervolgens op “Opslaan”.
Een gebruiker verwijderen
Om een gebruiker te verwijderen, ga naar het onderdeel “Mijn account”, vervolgens naar “Gebruikers”, en klik op de actie “Verwijderen” rechts van de betreffende gebruiker.







